miercuri, 3 decembrie 2014

Prima distilare de Molid (Picea Abies)

          Inca din primele cuvinte tin sa impartasesc cu dumneavoastra satisfactiile care le avem in urma punerii in functiune a utilajului de distilat cu toate ca randamentul cetinei de molid este destul de mica (undeva la 100 gr ulei  la 150 kg cetina verde).De aici incep sa-mi pun o gramada de intrebari daca ceea ce gasim pe piata si mai bine zis la pretul de piata ( 9 lei/ml) este cu adevarat pur ?
          In urmatoarele zile o sa lansam produsele noastre pe piata,asa cum v-am promis "MADE IN ROMANIA" si anume :
          - ulei essential de molid (Picea Abies) la pretul de 20 lei/10 ml (garantat 100% pur si fara nici un fel de amestecuri) De unde aceasta garantie??? Daca doriti puteti paricipa cu noi la una din distilari si poate comentu-rile dumneavoastra in Blogul nostru o sa dea garantie urmatorilor clienti.
             Uleiul esential de molid este folosit in primul rand pentru sfera ORL (tuse,bronsita,sinuzita),stimulant al sistemului nervos este folosit pentru a calma starile de nervi,stres si depresii.Reechilibrant al sistemului hormonal si in special se foloseste pentru durerile musculare.Datorita faptului ca este un puternic antibacterian si antiparazitar ne ajuta in tratamentele pentru acnee,eczema si micoze cutanate.
             Cum se utilizeaza ?
              Uleiul esential de molid se utilizeaza prin simpla difuzare in atmosfera si are un rol antiseptic deosebit de puternic.Prin acest mod de administrare el stimuleaza sistemul nervos.
Se poate utiliza in aceeasi masura in amestec cu un ulei vegetal pentru masaj. Acest ulei esential face minuni en masaj relaxant contra stres,oboseala si nervozitate.
               Precautii de utilizare 
               Uleiul esential de molid este interzis femeilor gravide sau care alapteaza si in aceeasi masura copiilor mai mici de 7 ani. Nu utilizati in stare pura asupra pielii ca poate provoca iritatii !

            - apa florala (hidrolat) de molid (Picea Abies) la pretul de 10 lei/200 ml ambalata in flacon de sticla bruna special pentru Aromaterapie
              Se poate folosi in stare pura pentru piele uscata si cu tendinte acneice. La fel cu ajutorul unui pulverizator se poate difuza in camera pentru dezinfectarea aerului si ajuta contra raceli si starilor de stres. Este foarte bun stimulant si combate oboseala !

            In continuare atasez cateva poze cu cetina de molid care am transportat-o din o zona foarte frumoasa a judetului Covasna si anuma localitatea Comandau.O zona cu poluare zero care da o garantie produselor noastre.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu